TóthDent: Dr. Tóth Gábor és Dr. Tájnel Erzsébet Fogászati Praxisa
Telefon: +36 (1) 316 08 76, Cím: 1027 Budapest, Frankel Leo u. 2. 1. emelet

Praxisunk

Bemutatkozás, betegfogadás, különleges szolgáltatások

Bemutatkozás

Jelenlegi helyén levő rendelőnket 1991-ben alapítottuk, akkor még 90 négyzetméteren, 2 orvossal, 3 asszisztenssel és 4 fogtechnikussal.

Többszöri kisebb bővítés, fejlesztés után 2005 nyarán teljesen felújítottuk, így már 200 négyzetméteren dolgozunk, 5 fogászati széken.

A fejlesztés során fontos szempont volt a váró nyugodt légkörének megteremtése, éppúgy mint a műszaki oldal csúcstechnológiai kivitelezése, illetve a legmodernebb fogorvosi kezelőegységek, gépek, digitális képalkotó eszközök jelenléte a rendelőben.

Büszkék vagyunk arra, hogy fogorvos-fogtechnikus teamünk 20 éve dolgozik együtt, amely lehetővé teszi a harmonikus munkavégzést és a közös döntéshozatalt a további fejlesztéseket illetően.

Biztosítani tudjuk a minőség folyamatos javítását, valamint lehetőség nyílik a minél korszerűbb eljárások mielőbbi bevezetésére is.

Visszajáró betegeink már tudják ezt, ahogy azt is, hogy minőséget képviselünk a fogorvosi cégek palettáján.

Betegfogadás

A hatékony fogászati ellátás alapfeltétele, hogy első találkozáskor feltérképezzük a szájüreg állapotát. Ehhez feltétlenül szükségesnek tartjuk a panorámaröntgen készítését, amely lehetővé teszi a nem látható, panaszt még nem okozó anomáliák felfedezését is.

A panorámaröntgen felvétel ma már elengedhetetlen egy átfogó kezelési terv készítéséhez. A felvételt modern, digitális készülékkel készítjük és számítógépen tároljuk. A röntgenfelvétel a kezelés során bármikor megjeleníthető a fogorvosi székhez tartozó LCD monitoron. Kérésre a felvételt betegeink CD-n hazai is vihetik.

Az orálkamera egy olyan miniatűr képfelvevő eszköz, melynek segítségével a fogak részletei sokszoros nagyításban jeleníthetők meg az LCD monitoron. Az általa közvetített élőkép segítségével a páciens és az orvos együtt "deríthetik fel" a fogak állapotát.

Azon túl, hogy orvosaink pontos diagnózist kapnak az Ön fogainak állapotáról, ezek az eszközök abban is segítenek, hogy Önnek is szemléletes módon bemutathassuk a fogászati problémák természetét, mértékét, és a lehetséges megoldások mikéntjét. Fontos számunkra az Ön maximális mértékű, érthető és szemléletes tájékoztatása - csúcstechnikájú eszközeink ebben is segítségünkre vannak.

Az első találkozás során a diagnózis felállításán és az Ön tájékoztatásán túl konkrét kezelést is végzünk: ha szükséges, ínykezeléssel és fogkőeltávolítással járulunk hozzá, hogy már az első alkalom után megújúlt, szép mosollyal távozhasson rendelőnkből.

Különleges szolgáltatások

Vigye haza

Kérés esetén CD-n hazaviheti kezelése teljes digitális dokumentációját: a panorámaröntgen- és kisröntgen-felvételeket, valamint az orálkamerával készített képeket.

  • Praxisunk - rendelő, utcáról

  • Praxisunk - váró

  • Praxisunk - váró